EMPRESA

Ramaders i Pastors de la Vall del Cardener és la marca certificada de vedella del grup Jané. La nostra experiència de més de 30 anys, ens ha servit per treure al mercat una carn de vedella de qualitat, totalment garantida. El nostre control sobre tota la cadena alimentària (explotacions, fàbrica de pinso i escorxador), ens permet fer un exhaustiu seguiment de les carns que vostè degustarà.

LOCALITZACIÓ

ANIMALS

?La Vall del Cardener, travessa tot el Solsonès i part del Bages, lloc idoni per la pastura i cria del bestiar boví. Les nostres vaques pasturen lliurement per les nostres explotacions, alimentant-se de farratges naturals. Els vedells, conviuen amb les mares fins que són acabats d’engreixar en les nostres explotacions, també situades a la Vall del Cardener.
?Els nostres animals provenen de races seleccionades i són engreixats ens les explotacions certificades tant nostres com dels socis de la cooperativa. ?Els vedells de pastura entren a les nostres explotacions amb una edat inferior als 6 mesos. ?Les pràctiques utilitzades per la cria i l’engreix són les adients per a obtenir un producte de la màxima qualitat.

ALIMENTACIÓ

?Els nostres animals són acabats d’engreixar amb pinsos a base de cereals de la nostra pròpia fàbrica de pinsos. ?Els pinsos compostos estan elaborats amb un mínim d’un 50% de cereals, lleguminoses o proteaginoses en forma de flocs. ?El cereal en forma de flocs, li proporciona a la canal de boví, l’engreixament just per treure-li el millor sabor a la carn. ?Innovem en matèria d’alimentació animal per tal de millorar la qualitat i la gustositat de la carn, així com la major durabilitat d’aquesta amb les seves característiques intactes.

COMERCIALITZACIÓ

Criem 2 tipus de Vedella: NORMAL: Vedella Creuada del País. BLACK ANGUS: Vedella de la raça Angus que es caracteritza per la seva infiltració de Grasa i per tan es molt mes tendre. Servim tot tipus de canals de vedella, ja sigui de mascle o femella, sacrificats abans dels 14 mesos de vida i just en el moment idoni perquè la seva carn estigui en les millors condicions. Les nostres carns es poden servir en fresc o envasades al buit. També servim canals i quarts. Fem l'especejament per servir a la peça que a vostè li convé. També tenim Botiga de Venda directe al Public: CAL PEPITU Carrer Escasany nº 30 de CARDONA(Barcelona)
CAL PEPITU

CONTACTE

 Contacta amb nosaltres mitjançant les nostres vies de comunicació

GRUPJANÉ

 

Carretera Manresa-Solsona, 0 Km 64'5, 08261

Cardona, Barcelona

938 69 12 27

CONTACTAR
Canada Goose jacket
NIKE Air Max Classic
mini scontatissimi Australia UGG
Billige UGGs salg australia
Botas tipo UGG
NIKE Air Max damen
UGG dame
Canada goose herren sale
Doudoune Canada Goose Homme
Doudoune Canada Goose Femme